CargoIT utökar sin personalstyrka


CargoIT söker en Trainee produktchef

CargoIT utvecklar och säljer effektiva och kundanpassade IT-lösningar för logistikbranschen. Vi är inne i en expansiv fas där efterfrågan på våra produkter är ökande vilket gör att vi behöver förstärka vår organisation. Vi har mer än 150 nöjda kunder och har kontor i Upplands Väsby och Örnsköldsvik.

För att kunna klara den ökande efterfrågan behöver vi förstärka vår organisation med en trainee med placering i Upplands Väsby.

CargoIT har under några år utvecklat ett nytt webbaserat affärssystem för transport & logistikmarknaden. Affärssystemet har fokus på IT-stöd för transporter, lagerhållning, tullhantering och kommunikation. Marknaden för dessa system är global.

Anställning kan ske omgående

Om jobbet
Vill du vara del av ett roligt team på ett dynamiskt företag med en stark tilltro för framtiden? För rätt person finns utvecklingsmöjligheter både kunskapsmässigt och karriärmässigt. Målsättningen med traineerollen är att du ska utvecklas till en framgångsrik medarbetare på CargoIT. Till din hjälp kommer du få en erfaren mentor som kommer vara ditt stöd när du är på vår utvecklingsavdelning och på sälj, produkt, support samt installation och utbildning.

Traineeperioden bjuder på arbete och erfarenhet från nya såväl som pågående kundprojekt. Tjänsten skall på sikt leda till att du skall bli en produktchef med ansvar för en av CargoIT's produkter med ansvar för marknad, teknik och kunder. Din placeringsort kommer att vara i Upplands Väsby, där vi har vårt huvudkontor.

I arbetet som trainee ska du medverka till att ta fram kundanpassade lösningar, som ger kunden möjlighet att ha en effektiv administrativ hantering av sitt logistikflöde med total kontroll.

Vi tror att du har läst logistik, systemering/programmering på högskolenivå eller skaffat dig motsvarande kunskaper på annat sätt. Meriterande är du har kunskaper i Java och utveckling av presentationslager i Webb-applikationer (HTML, JavaScript, Ajax, JSP m.m.). Har du erfarenhet från transport och logistik så är det en uppskattat merit.

 

Låter detta intressant? Kontakta:

Björn Wiklund, VD

070 - 72 78 585

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Joel Winninge, Vice VD

070 - 41 30 511

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

 

 

CargoIT söker systemutvecklare till framtidens IT- och logistiksystem

CargoIT är ett ledande IT- och logistikföretag som tillhandahåller ledande webbaserade affärssystem för transport och logistikmarknaden. Företaget har utvecklat ett nytt webbaserat affärssystem vilket nu på allvar nått marknaden. Affärssystemet har fokus på IT-stöd för transporter, lagerhållning, tullhantering och kommunikation. Marknaden för dessa system är global.

CargoIT är inne i en mycket expansiv fas där efterfrågan på företagets produkter är hög. För att kunna möta den stora efterfrågan och vara det självklara valet av företag för affärssystem för transport- och logistikbranschen nationellt och internationellt behöver CargoIT nu anställa två systemutvecklare. Tillsammans med våra briljanta utvecklare ska du ansvara för genomförande av projekt.

Din profil
Du ser möjligheter och lösningar för framtidens IT- och logistikbransch och vill gärna vara med och skapa framtidens system nationellt och internationellt tillsammans med våra utvecklare. Du har ett starkt intresse av teknik och programmering och du är skapande, noggrann och målinriktad. Samtidigt som du tycker om att jobbar tätt med andra utvecklare förstår du vikten av självständigt arbete och gillar att ta egna initiativ och vara kreativ för att komma framåt.

Vi tror att du har läst systemering/programmering på högskolenivå eller skaffat dig motsvarande kunskaper på annat sätt. En merit är att du har goda kunskaper i Java och utveckling av presentationslager i Webb-applikationer(HTML, JavaScript, Ajax, JSP m.m.). Meriterande är erfarenheter av:

• Linux
• Tomcat/Nginx
• Dns
• AD
• SQL-databaser
• Nagios
• Eclipse
• Spring
• Hibernate
• Jenkins
• Git
• Scrum

Dina arbetsuppgifter
Varje dag arbetar vi för att möta och överträffa våra kundkrav. Detta innebär att du kan arbeta självständigt i ett högt tempo mot uppsatta mål. Du hjälper kunden till rätt lösning som kan klara morgondagens krav på effektiv logistik, tillsammans med ditt team och ansvarig produktchef. Arbetet hos oss kräver också att du har förmåga och stort intresse för att föra en dialog med kunden under utvecklingsarbetet, samt efter installation hos kunden. I arbetet ingår också att underhålla servrar och kundsystem som finns som molntjänst hos CoreIT i Örnsköldsvik. Du kommer också att jobba med installation och support.

Vad vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig möjligheten att få arbeta i ett roligt team och ett dynamiskt företag med en stark tilltro till framtiden. För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter, både karriärmässigt och kunskapsmässigt. Om du känner att denna beskrivning ovan passar in på dig så tveka inte - ansök! 

 

Vid frågor kring tjänsten vänligen kontakta:

Per-Olov Håkansson

070 - 26 05 729

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

 

Breadcrumbs