CargoIT utökar sin personalstyrka

Global produktchef för ledande IT- lösningar inom logistik

Vill du vara med och möta branschens tuffa och spännande krav på effektiva IT-  lösningar inom logistik? Vill du tillsammans med branschens ledande aktörer hjälpa kunder att ta total kontroll över sina logistikflöden? Vill du göra detta tillsammans med roligt gäng där dina prestationer ger utdelning? Då kan produktchef på CargoIT vara rätt för dig!

CargoIT erbjuder ett nytt moln- och webbaserat IT-  system för logistikmarknadens ledande aktörer. Affärssystemet har fokus på IT-stöd för transporter, lagerhållning, tullhantering och kommunikation. Marknaden för dessa system är global. CargoIT ligger i framkant och möter branschens allt högre och mer komplexa krav vilket gör att efterfrågan på produkterna är hög.

Produktchef på CargoIT

CargoIT vill fortsätta överträffa branschens och kundens krav och vill därmed förstärka organisation med en produktchef som vill jobba med agil projektledning för CargoITs IT- och logistiksystem- CIS- Cargo Information Systems.  

I arbetet som produktchef skall Du medverka i att ta fram kundanpassade lösningar som ger kunden möjlighet att ha total kontroll och en effektiv administrativ hantering av sitt logistikflöde.

Du skall bredda och fördjupa kundrelationerna och kunna informera om CargoIT:s hela produktportfölj. Arbetet kräver att Du kan arbeta självständigt i ett högt tempo mot uppsatta mål. Du hjälper kunden till rätt lösning som kan klara morgondagens krav på effektiv logistik. Du skall ha ett övergripande produktansvar för marknad och teknikstöd.

Du skall ha lätt för att kunna kommunicera med våra kunder, kollegor, leverantörer och myndigheter eftersom du kommer att ha en mycket central roll.  Du skall agera affärsmässigt och ha ett driv utöver det vanliga. Du måste kunna arbeta självständigt och vara initiativrik och prestigelös.

Du måste ha förmågan att leda större utvecklings- och kundprojekt. Vi tror att Du läst logistik och/eller systemvetenskap på högskolenivå eller skaffat Dig motsvarande kunskaper på annat sätt. Det är en merit om du har erfarenhet från transport- och logistikverksamhet samt tullhantering och IT-system.

Vad vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig möjligheten att få arbeta i ett roligt team och ett dynamiskt företag med en stark tilltro till framtiden. (Läkarbesök) Friskvårdsbidrag. Tjänsten är heltid och vi tillämpar individuell lönesättning. Utöver det tillämpar vi bonusprogram.

Vi sätter stort värde på dina personliga egenskaper och om du känner att denna beskrivning passar in på dig tveka inte, ansök!

Om du har frågor om tjänsten, vänligen kontakta:

Joel Winninge, Vice VD

+46 704 13 05 11

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

 

Trainee för ledande IT- och logistiksystem

I slutet av din utbildning eller nyexaminerad och vill vara en del av ett roligt team på ett dynamiskt företag med en stark tilltro för framtiden? För rätt person finns utvecklingsmöjligheter både kunskapsmässigt och karriärmässigt.

CargoIT utvecklar och säljer moderna, effektiva och kundanpassade IT-lösningar för logistikbranschens ledande aktörer, nationellt och internationellt.  Företaget ligger i framkant och möter branschens allt högre och mer komplexa krav vilket gör att efterfrågan på våra produkter är hög. Vi vill fortsätta överträffa branschens och kundens krav och vill förstärka vår organisation med en driven trainee som vill utvecklas och ser karriärmöjligheter som produktchef inom CargoITs framgångsrika IT- system för logistikbranschen.

CargoIT utvecklar och erbjuder ett nytt moln- och webbaserat IT-  system för transport & logistikmarknaden. Affärssystemet har fokus på IT-stöd för transporter, lagerhållning, tullhantering och kommunikation. Marknaden för dessa system är global.

Om traineerollen

Målsättningen med traineerollen är att du ska utvecklas till en framgångsrik medarbetare på CargoIT. Till din hjälp kommer du få en erfaren mentor som kommer vara ditt stöd.

Traineeperioden bjuder på arbete och erfarenhet från nya såväl som pågående kundprojekt. Tjänsten skall på sikt leda till att du skall bli en produktchef med ansvar för en av CargoIT's produkter med ansvar för marknad, teknik och kunder. Din placeringsort kommer att vara på vårt huvudkontor i Stockholm.

I arbetet som trainee ska du medverka till att ta fram kundanpassade lösningar, som ger kunden möjlighet att ha en effektiv administrativ hantering av sitt logistikflöde med total kontroll.

Vi tror att du har läst logistik och/eller systemvetenskap på högskolenivå eller skaffat dig motsvarande kunskaper på annat sätt. Grundläggande kunskaper inom och förståelse för Java och utveckling av Webb-applikationer är meriterande. Har du erfarenhet från transport och logistik så är det en uppskattad merit.

Vad vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig möjligheten att få arbeta i ett roligt team och ett dynamiskt företag med en stark tilltro till framtiden. (Läkarbesök) Friskvårdsbidrag. Tjänsten är heltid och vi tillämpar individuell lönesättning.

Låter detta intressant? Kontakta:

Joel Winninge, Vice VD

+46 704 13 05 11

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

 

Systemutvecklare/Tekniker till ledande IT- och logistiksystem

Är du kreativ, lösningsorienterad och målinriktad? Ser du utvecklingsmöjligheter för framtidens IT- och logistikbransch? Vill du jobba tillsammans med andra briljanta utvecklare för ett av Sveriges ledande IT- och logistikföretag?

CargoIT är ett ledande IT- och logistikföretag som tillhandahåller ledande webbaserade affärssystem för transport och logistikmarknaden. Företaget har utvecklat ett nytt webbaserat affärssystem vilket nu på allvar nått marknaden. Affärssystemet har fokus på IT-stöd för transporter, lagerhållning, tullhantering och kommunikation. Marknaden för dessa system är global.

CargoIT utvecklar och erbjuder ett nytt moln- och webbaserat IT-system för logistikmarknadens ledande aktörer. Affärssystemet har fokus på IT-stöd för transporter, lagerhållning, tullhantering och kommunikation. Marknaden för dessa system är global. CargoIT ligger i framkant och möter branschens allt högre och mer komplexa krav vilket gör att efterfrågan på produkterna är hög.

För att kunna möta den stora efterfrågan behöver CargoIT utöka sin styrka med kreativa systemutvecklare/tekniker och tillsammans med våra duktiga medarbetare ska du ansvara för genomförande av projekt.

Din profil

Du ser möjligheter och lösningar för framtidens IT- och logistikbransch och vill gärna vara med och skapa framtidens system nationellt och internationellt tillsammans med våra utvecklare. Du har ett starkt intresse av teknik och programmering och du är skapande, noggrann och målinriktad. Samtidigt som du tycker om att jobbar tätt med andra utvecklare/tekniker förstår du vikten av självständigt arbete och gillar att ta egna initiativ och vara kreativ för att komma framåt.

Vi tror att du har läst systemvetenskap/systemutveckling på högskolenivå eller skaffat dig motsvarande kunskaper på annat sätt. Du bör ha goda kunskaper i Java och utveckling av presentationslager i Webb-applikationer (HTML, JavaScript, Ajax, JSP m.m.). Du bör även ha erfarenhet av följande; Linux, Tomcat/Nginx, XenServer, Dns, AD samt SQL-databaser.

Har du även erfarenhet av Nagios, Eclipse. Spring, Hibernate, Jenkins, Git, Scrum, så är det meriterande.

Dina arbetsuppgifter

Varje dag arbetar vi för att möta och överträffa våra kundkrav. Detta innebär att du kan arbeta självständigt i ett högt tempo mot uppsatta mål. Du hjälper kunden till rätt lösning som kan klara morgondagens krav på effektiv logistik, tillsammans med ditt team och ansvarig produktchef. Arbetet hos oss kräver också att du har förmågan att föra en dialog med kunden under utvecklingsarbetet, samt efter installation hos kunden. I arbetet ingår också att underhålla servrar och kundsystem som finns som molntjänst hos CoreIT i Örnsköldsvik. Du kommer också att jobba med installation och support.

Vad vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig möjligheten att få arbeta i ett roligt team och ett dynamiskt företag med en stark tilltro till framtiden. För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter, både karriärmässigt och kunskapsmässigt. Om du känner att denna beskrivning ovan passar in på dig så tveka inte - ansök!

Om du har frågor om tjänsten, vänligen kontakta:

Per-Olov Håkansson, Teknisk Chef

+46 702 60 57 29

 Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

 

Breadcrumbs