paper clip 308487 960 720

CargoIT lanserar nu File-upload, en ny funktionalitet i CIS Tull som gör det möjligt att ladda upp externa filer till sina tullärenden. Det innebär att all information tillhörande ett specifikt ärende kan sparas och arkiveras i ett och samma system. File-upload är ett stort steg mot att frångå den fysiska dokumentlagringen och istället spara dokumentation elektroniskt. Från Tullverket finns det krav på att dokumentation måste lagras och  File-upload innebär en reducering av både arbete och resursåtgång för att uppfylla det kravet.

Denna funktionalitet kommer stärka er tullverksamhet och bidra till effektivisering av ert arbete. Kontakta oss på +46 (0)8-594 806 30 eller maila på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så berättar vi mer om hur det kan påverka just Er verksamhet.

 

Bannner 2017 003

I oktober anordnas Tulldagen i Stockholm, Göteborg och Malmö. Det är en årlig aktivitet och CargoIT kommer i vanlig ordning att ställa ut och deltaga på samtliga platser. Det är viktigt för oss att vara medpå plats eftersom dagarna erbjuder ett forum för att djupdyka i tullrelaterade frågor. CargoIT ser fram emot att träffa aktörer av olika slag och utbyta kunskap och idéer gällande tull samt att få visa vår kompentens inom ämnet och vilket stöd vi erbjuder företag. Vi kommer att visa upp CIS Tull, CargoITs egenutvecklade tullsystem, och ser fram emot att kunna diskutera och visa hur systemet kan anpassas efter Er verksamhet och effektivisera samt underlätta dagliga processer. 


CargoIT ser fram emot Tulldagen och hoppas att få träffa Er där! 

 

Klicka HÄR för att läsa mer om Tulldagen   

Idag är vi på plats på Tulldagen i Göteborg! Passa gärna på och kom förbi, vi vill träffa Er! Igår var vi i Stockholm och nästa vecka är vi med och ställer ut i Malmö. 

Läs mer om Tulldagen HÄR

IMG 0035 003

Sida 1 av 7

Breadcrumbs