CargoIT i Transportnet om ny VD

Winninge ny VD på CargoIT

Joel Winninge ny VD för det ledande IT- och logistikföretaget CargoIT. Winninge kliver upp från rollen som vice vd med målet om fortsatt expansion- framförallt på den skandinaviska marknaden.

CargoIT är ett av Sveriges ledande IT- och logistikföretag med moderna och användarvänliga lösningar som möter dagens snabba och föränderliga miljö. Sveriges företag ligger många gånger i framkant med sina IT-lösningar och mitt mål för CargoIT är att nu på allvar fortsätta expansionen och ta marknadsandelar i Skandinavien, säger Joel Winninge, VD CargoIT. 

 

CargoITs snabba tillväxt innebär att Per- Olov Håkansson som tidigare varit produktchef intar den nya rollen som IT- och utvecklingschef på CargoIT. Håkansson ser stor potential för utvecklingen av företagets produkter i en bransch där kraven är skyhöga och ökar snabbare än någonsin.

CargoIT har de senaste åren gjort stora investeringar i ny teknik som mött marknadens behov positivt. Smidig hantering av data på ett användarvänligt och effektivt sätt är a och o för att företag ska kunna hänga med i och även leda utvecklingen. Våra moduler kräver flexibilitet, snabbhet och avancerad teknik och jag ser positivt på att kunna driva utvecklingen framåt, säger Håkansson, IT- och utvecklingschef CargoIT.

Länk till artikel i Transportnet

Breadcrumbs