Nyhetsbrev CargoIT oktober

I oktober månads nyhetsbrev kan du läsa om hur CargoIT har utvecklat ännu en ny funktionalitet för att underlätta våra kunders dagliga arbete. Funktionen innebär en reducering av arbete och resursåtgång samtidigt som den ser till att krav från Tullverket uppfylls. I nyhetsbrevet kan du även läsa om Tulldagen där CargoIT deltar. Det är ett ypperligt tillfälle att träffa oss och prata tullfrågor! 

 

File-upload
CargoIT lanserar nu File-upload, en ny funktionalitet i CIS Tull som gör det möjligt att ladda upp externa filer till sina tullärenden. Det innebär att all information tillhörande ett specifikt ärende kan sparas och arkiveras genom ett och samma system. File-upload är ett stort steg mot att frångå den fysiska dokumentlagringen och istället spara all dokumentation elektroniskt. Från Tullverket finns det krav på att dokumentation måste lagras och File-upload innebär en reducering av både arbete och resursåtgång för att uppfylla det kravet. 
Denna funktionalitet kommer stärka er tullverksamhet och bidra till effektivisering av ert arbete.

 

Tulldagen

Tulldagen är ett årligt förekommande evenemang som handlar om att sammanföra olika aktörer kopplade till tullbranschen. Eventet tar plats i Stockholm, Göteborg och Malmö och dagarna erbjuder möjligheter att dela kunskap och diskutera idéer kring tullfrågor. CargoIT finns på plats på samtliga platser och ser fram emot att få träffa er samt att få visa vår kompentens inom ämnet och vilket stöd vi kan erbjuda företag.

Bannner 2017 003

Läs mer genom att klicka HÄR

 

 

Under hösten 2017 har vi många intressanta och roliga projekt på gång. Vi jobbar med att stärka alla delar av CIS; Spedition, Transport, Tull och Lager. Det är en spännande tid vi har framför oss och det kommer hända mycket. Ett tips är att hålla ett öga på våra uppdateringar och utskick för att på så sätt hålla sig informerad om vilka nya funktionaliteter och aktiviteter som kan underlätta för er verksamhet. 

Breadcrumbs