Nyhetsbrev CargoIT april

I april månads nyhetsbrev finns en inbjudan till CargoITs seminarium om brinnande aktuella ämnen inom branschen, om den nya integrationen mellan CIS Spedition – Visma.net samt om nya funktionaliteter i CIS Tull med fakturering och kostnadshantering

 

Seminarieinbjudan - Brexit, hamnkonflikten och världsledande sjöfrakt

Välkommen till CargoIT´s seminarium i Göteborg den 23 maj som gästas av Lars Hjälmered, vice ordförande i riksdagens näringsutskott samt Peter Hellman, Västsvenska Handelskammaren. De kommer bl.a. att tala om hur sjöfrakten har påverkats av hamnkonflikten i Göteborg samt om hur Brexit kan komma att innebära nya handelshinder för branschen. CargoIT kommer även presentera den nya gemensamma satsningen med INTTRA.

Fullständigt program och anmälan finns i länk.

https://www.cargoit.se/sv/nyheter/145-seminarium-23-maj-i-goeteborg-med-brinnande-aktuella-aemnen-brexit-hamnkonflikten-och-vaerldsledande-sjoefrakt


Varmt välkommen!

 

Ny integration mellan CIS Spedition – Visma.net

Bland många redan befintliga integrationer mellan CIS Spedition 3.0 (som är en helintegrerad del i CargoITs logistikplattform CIS) och olika Ekonomi-system finns nu även integrationen mot Visma.net tillgänglig vilket förenklar och effektiviserar det dagliga arbetet.  Här finns möjlighet till bl.a. överföring av Kundfakturor/Kundinformation från CIS till Kundreskontra och Bokföring, återkoppling av kundinbetalningar till CIS samt överföring av Leverantörskostnader till CIS från Visma.net. Den 26 april finns CargoIT på plats på Visma Spcs Integrationsmässa i Göteborg och berättar mer om den nya integrationen.

 

CIS Tull – med fakturering och kostnadshantering

CIS Tull är byggt för att kunna klara en snabb och flexibel informationshantering i ett användarvänligt och modernt gränssnitt. Systemet ger stöd för import, export, ncts, avisering och tullager (artikel- & ärendebaserat). För att ytterligare effektivisera och förenkla finns nu möjlighet att hantera alla kostnader och matcha mot Tullräkningen (med full automatik), möjlighet att fakturera från CIS Tull, skapa ekonomiska rapporter för uppföljning och avstämning samt många färdiga integrationer mot olika ekonomisystem. CIS Tull är uppbyggt modulärt med ny teknik vilket förenklar anpassningar till myndigheters krav samt kundens önskemål.

 

 

Breadcrumbs