CargoIT tackar för detta år och önskar alla en God Jul

CargoIT tackar för detta år och önskar alla en God Jul

Efter en hektisk höst med mycket spännande utveckling, många nya kunder och nya ägare tackar CargoIT för året som gått och önskar alla en riktigt fin jul och på återseende 2019. 

Följande en kort återblick över höstens aktiviteter.

 

Nya ägare är WiseTech Global

Under hösten kunde vi med glädje meddelade att CargoIT blir en del av WiseTech Global Group. CargoIT har tagit detta viktiga steg för att främja en positiv utveckling av verksamheten. Vi tror att du som kund kommer ha stor nytta av vårt gemensamma engagemang för att tillhandahålla högproduktiva logistiklösningar globalt.

WiseTech Global är en ledande leverantör av globala IT-lösningar inom logistikbranschen. Kunderna omfattar över 8 000 av världens logistikföretag i 130 länder. Under de senaste fem åren har företaget investerat 222 millioner dollar i innovation och produktutveckling.  Tillsammans med WiseTech kommer vi att expandera ytterligare och påskynda utvecklingen av tull-, speditions-, lager- och transporthanteringslösningar.  Tillsammans med Wisetech får vi en betydande global expertis och omfattande utvecklingsmöjligheter som vi kan utnyttja för att skapa ännu mer effektiva logistiklösningar.

Vi kommer att fortsätta tillhandahålla våra CargoIT-produkter (CIS) och som kund kommer du fortsättningsvis att kunna dra nytta av fler och nya CargoIT-lösningar samt även få tillgång till CargoWise One, WiseTech’s globala logistikplattform. Läs gärna mer i pressmeddelandet.

 

Satsning på IT- och logistiklösningar för industrin och tillverkande företag

CargoIT har tagit fram moderna och effektiva IT- och logistiklösningar för industrin och tillverkande företag. Med integrerade moduler för Transport och Tullhantering kan ditt företag ta full kontroll över verksamhetens processer. Slipp onödig outsourcing av företagets logistikflöden och få istället all nödvändig information tillgänglig inhouse via en och samma plattform- CIS- Cargo Information Systems.

 

Kör raka vägen mellan Sverige och Norge och slipp ombud- Turnfunktion i CIS

Norge är en av Sveriges viktigaste handelspartners och exportländer. Basen utgörs av tillverkande och industriföretag som är navet för svensk tillväxt. Med en Turnfunktion i vårt system CIS slipper du krångliga ombud för dina export- och importdeklarationen. Istället skapar du enkelt exportdeklaration i Sverige som då samtidigt skapas i Norge. På så sätt är alla papper för deklaration länderna emellan klara och chauffören kan köra raka vägen över gränserna. Informationen om tullförfarandet finns integrerat och tillgängligt i företagets nuvarande affärssystem och onödig byråkrati kan undvikas.

Många roliga och intensiva dagar på landets logistikmässor under hösten

Vårt avlånga land kräver mässor i både norr och söder och vi har med glädje träffat många av er på mässorna CargoIT deltagit i under hösten. Både Tulldagar, Transport och logistikmässor samt Industrimässor har givit oss mycket inspiration och glädje att fortsätta utvecklingen i rätt riktning och erbjuda ledande IT- och logistiklösningar.

Breadcrumbs