Unilast - CIS Transport

CargoIT och Unilast samarbetar för att effektivisera maskintransporter

CargoIT och Unilast samarbetar för att effektivisera maskintransporter

Unilast har valt CargoIT som leverantör av transportsystem för att på ett mer effektivt sätt sköta transporter av maskiner. Att förenkla den dagliga administrationen genom smidigare informationsflöden gentemot deras ekonomisystem är den viktigaste anledningen till att utföra projektet.

 

 


För Unilast är det viktigt att uppnå en bra spårbarhet av gods och kontroll på fordon och förare. Det i sin tur leder till bättre översikt och transparens i verksamheten. Att rätt information finns tillgänglig för rätt person är något som de strävar efter och tror kommer förenkla deras dagliga arbete och i slutändan innebära nöjdare kunder.

"Vi ser fram emot att utveckla administrativa delen för att minska ledtider allt från order till fakturering. Vi har nu valt CargoIT efter att noggrant ha eftersökt en leverantör som är lyhörd och förändringsbenägen att utveckla ett transportledningssystem som är applicerbart på surfplattor och smartphones, allt för att våra kunder på ett lätt sätt skall kunna följa beställningar." – Jesper Jansson, Transportchef

CargoIT tycker att det är intressant med en ny kund som inriktar sig på en speciell inriktning av transporter och är mycket glada över att kunna presentera Unilast som ny kund. 

Breadcrumbs