Rapido Klara Transporter AB - CIS Transport

Rapido Klara Transporter AB använder CIS Transport för att kunna möta kundernas ökande krav samt för att öka sin konkurrenskraftighet. Företaget använde tidigare CargoIT´s transportsystem FleetIT och de var en av de första befintliga kunderna att gå över till uppföljaren CIS Transport.

En av de två huvudsakliga anledningarna till att Rapido Klara valde CIS Transport var att de därmed kunde erbjuda sina kunder CargoIT’s Kundwebb, där deras kunder kan lägga transportbokningar samt följa sina pågående bokningar via Rapido Klara’s egen hemsida. Den andra var att systemet är webbaserat vilket ger trygghet och ökade möjligheter.

Vi var mycket nöjda med vårt tidigare transportsystem och CargoIT som systemleverantör och i takt med att våra kunder började kräva elektronisk transportbokning samt möjligheter att följa status på lagda bokningar, så insåg vi behovet av ett modernt transportsystem för att fortsatt kunna vara konkurrenskraftiga. Med webbaserade CIS Transport känner vi att vår verksamhet är rustad med ett transportsystem för framtiden, som uppfyller våra kunders ökande krav.” – Lars-Gunnar Berghel, VD

För Rapido Klara är kommunikationen med sina förare en viktig del, för att de ska kunna planera de frekventa utkörningarna på ett effektivt sätt samt för att få en bra återkoppling så varje uppdrag. 

Genom CargoIT’s chaufförsportal förenklar vi planeringen av utkörningar på våra fordon samt att funktionaliteten som möjliggör för våra chaufförer att återrapportera statusar, ger oss en bättre överblick och kontroll över verksamheten. – Lars-Gunnar Berghel, VD

CargoIT tycker att det är väldigt roligt att befintliga kunder inser värdet av ett modernt och mobilt transportsystem och är mycket glada över att Rapido Klara valt att övergå till CIS Transport.

 

 

Breadcrumbs