Better Logistics - CIS 3PL

Better Logistics använder sedan i början av april 2015 lagersystemet CIS - 3PL för att sköta sin lageradministration.

Verksamheten bedrivs i Vällingby och deras största kund Better You tillverkar naturliga kosttillskott som säljs till branschens största återförsäljare i Sverige.

"Som ett litet och nystartat företag, men med många års erfarenhet av branschen visste vi exakt vad vi behövde. Förutom att Vi sköter Better You´s totala logistik hanterar Vi även ett antal kunder med diverse behov, allt ifrån en privatperson som vill vinter-förvara en lyxbil till webbutiker eller liknande som vill lägga över hela lagerhanteringen hos oss.

 

 

En av de viktigaste funktionerna för oss var att våra externa partners skulle kunna ha full insyn i systemet och flödet så som att avisera in och ut leveranser men även kunna ha en så kallad ”sista sekunden handpåläggning”, som att ändra en order i sista sekund även under pågående plock.

Ett stort plus är att man som köpare av systemet även kan vara med och påverka utvecklingen av systemet. Jag har själv varit med att bidra till en ny funktion…

Att CIS 3PL dessutom var ett av marknadens mest kostnadsattraktiva system gjorde ju inte saken sämre. Jag rekommenderar stark CIS 3PL och CargoIT´s övriga produkter."

 

(Fredrik J Rhodin, Verksamhetschef - Better Logistics)

Breadcrumbs